3 recomandări pentru o masă echilibrată, de Paște.


Suntem acasă, cu cei apropiați nouă, în zile de sărbătoare, într-un an în care ar trebui să ne bucurăm că suntem sănătoși, dar în același timp să ne gândim cum menținem starea de bine, cum putem preveni diferite afecțiuni.

Derapajele alimentare sunt parte din tradiția sărbătorilor, dar trebuie înțelese regulile de bază ale nutriției, astfel încât să mergem zi de zi pe un drum corect al sănătății, să ne construim un stil de viață… pe viață. Consider că este un timp potrivit pentru a reevalua plăcerea mesei bogate în familie, bunăstarea care este asociată adesea cu abundența în timp de sărbătoare. Tradiția meselor încărcate nu trebuie anulată, dar este important ce aducem pe masă în zi de sărbătoare, cum asociem alimentele, ce interval păstrăm între mese.
Poporul român are un apetit ridicat pentru mese ”grele”, se bucură atunci când se ridică de la masă cu burta plină, aceasta fiind adesea expresia stării de bine.

 

Sunt 3 principii de bază atunci când vorbim de nutriție, astfel încât să putem fi în cea mai bună formă a noastră zi de zi, chiar și în zi de sărbătoare:

◼️Varietate
◼️Cumpătare
◼️Echilibru

Suntem oameni activi, suntem obișnuiți să interacționăm unii cu alții, să avem o libertate de mișcare.
 
În această perioadă, în care am fost încurajați în mod constructiv să stăm acasă, atmosfera de sărbătoare prin mese bogate a devenit deja o normalitate.
Este foarte important ce mâncăm, cum ne hrănim creierul zi de zi, căci un creier alimentat corespunzător poate coordona corect întregul organism.
Atenția trebuie îndreptată către alimentele cu un conținut ridicat de acizi grași omega 3, grăsimi care se găsesc în special în peștele de captură gras, avocado, nuci, caju, migdale, alune de padure, semințe de cânepă, in, susan. Dacă toate acestea sunt consumate numai cu titlu de excepție, dar răsfățul zilnic vine din gustări dulci sau sărate, alimente prăjite, atunci recomand administrarea de Nutribalance Omega 3 Oil, care poate susține buna funcționare a creierului, a sistemului imunitar, a funcției cardiovasculare.  Am creat pachetul pentru familie, pentru ca tu să ai grijă de cei dragi. 

 
Omega 3 Oil - pachetul Family
Astfel reușim să fim în cea mai bună formă a noastră zi de zi, chiar și în perioada Sărbatorilor.