Cum ajută Omega 3 stimularea imunității?


Studiile de cercetare efectuate în ultimul secol arată un dezechilibru major în alimentație, ceea ce determină creșteri semnificative ale acizilor grași Omega 6 și scăderi ale acizilor grași Omega 3.
În acest context sunt antrenate procesele inflamatorii, scăderea imunității, instalarea sindromului de oboseală cronică, stări de anxietate, depresie.
Imunitatea este în aceste zile un subiect dezbătut la orice colț de stradă, dar ea se construiește pas cu pas, prin echilibrul stilului de viață... pe toată viața.
Evită soluțiile de moment, adoptate numai în situații de criză.
Această perioadă trebuie percepută în primul rând ca o conștientizare a faptului că uităm să ne hrănim corect, să ne hidratăm corespunzător, să dormim pentru a ne reface organismul, la timpul potrivit. Nu putem șterge ani de viață când am trăit într-o viteză către nicăieri cu un sirop sau 2 capsule, ci trebuie să fim conștienți de importanța propriei prezențe în viața noastră, în corpul nostru, să trăim într-un firesc.
Cu toate acestea, în astfel de momente când conștientizăm că avem de recuperat într-un timp rapid ani din viață, propun să adoptăm soluții cât mai naturale, să nu agresăm organismul cu scheme de tratament neadaptate nevoilor individuale, care pot afecta și mai mult starea de sănătate - dacă nu sunt personalizate.
Eu propun o schemă simplă de urmat, care poate ajuta atât adulții, cât și copiii, astfel încât să putem depăși această perioadă critică, dar cu mențiunea că echilibrul zilnic este cel ce ne coordonează pas cu pas pe un drum corect al sănătății.
Un creier hrănit corect coordonează corect activitatea întregului organism, inclusiv imunitatea, context în care vă recomand consumul zilnic de:
-       Pește de captură
-       Avocado
-       Oleaginoase (nuci, caju, migdale, alune de pădure, nuci braziliene, fistic)
-       Semințe (susan, in, cânepă, chia, dovleac)
-       Ulei presat la rece din oleaginoase sau semințe
Fructele și legumele, precum și leguminoasele trebuie să existe zilnic în meniul întregii familii.
Dacă aceste alimente nu au făcut și nu fac parte din meniul zilnic, recomand administrarea de Nutribalance Omega 3 Oil, care este un produs unic prin formula inovativă de asociere a acizilor grași Omega 3 și Omega 9. Prezența vitaminelor D și E în formula acestui produs stimulează într-un mod natural sistemul imunitar.
Acesta este un produs cu certificări internaționale, produs în Norvegia. Nu conține metale toxice, ceea ce permite administrarea atât la adulți, cât și la copii.
Doza zilnică se calculează în funcție de greutatea individuală, având astfel un protocol personalizat de administrare ( 0.15 ml/kg greutate corporală).
Fii în cea mai bună formă, păstrând un echilibru zi de zi.