Shop

Nutribalance Omega 3 Oil


198.00 lei (TVA inclus)

Descriere produs

Nutribalance Omega 3 Oil este un produs 100% din extracte naturale, obținut din cod sălbatic, din Fiordurile Norvegiene.

Are o rată de absorbție de 98% în organism și prezintă o formulă unică de asociere a acizilor grași esențiali Omega 3 și Omega 9 cu vitaminele D și E, fapt ce contribuie la susținerea sistemului imunitar.

Nutribalance Omega 3 Oil nu conține metale grele, poate fi administrat copiilor și adulților, atât în perioada de sarcină, cât și în perioada de alăptare.
Are un gust natural de portocale, iar doza zilnică de administrare este 0.15 ml/kg corp recomandată dimineața, în formă naturală sau în suc, smoothie.
 


hrană pentru creier

benefic pentru inimă

susține sistemul imunitar

stimulent pentru vedere

Nutribalance Omega 3 Oil are un conținut ridicat de DHA natural (Docosahexaenoic acid) care se găsește atât în organele vitale și în sânge, cât și în laptele matern.

Pe perioada sarcinii, cantitatea optimă de DHA asigură suport pentru dezvoltarea creierului și a sistemului imunitar al fătului.

Nutribalance Omega 3 Oil poate fi administrat copiilor de orice vârstă. Lipsa mirosului și gustului intens de pește, textura mătăsoasă și delicată, aroma naturală de portocală permit o administrare ușoară în doza zilnică de 0.15 ml/kg corp, recomandată dimineața, înainte de masă, în formă naturală sau în suc, smoothie.

Repere pentru doza zilnica:
Copil cu greutatea de 10 kg - 1.5 ml
Copil cu greutatea de 30 kg -4.5 ml
Copil cu greutatea de 50 kg - 7.5 ml

Pentru o ușoară administrare la copii, se poate folosi o seringă gradată.

Nutribalance Omega 3 Oil este un produs certificat TOTOX, fapt ce atestă lipsa metalelor grele din compoziția acestuia.

Un nivel ridicat de TOTOX reprezintă un factor de risc pentru întregul organism, dar mai ales pentru creier.

Uleiul Nutribalance Omega-3 Oil are un nivel scăzut TOTOX cuprins între 4-6, ceea ce reflectă un grad ridicat de prospețime, acest lucru se datorează în principal faptului că extragerea acestuia se face în primele 6 ore de la captura peștelui pentru a se reduce expunerea la oxigen, asigurându-se astfel nivelul scăzut de oxidare.

Majoritatea uleiurilor din piață au nivel TOTOX de 25, valoarea maximă admisă de World Health Organization (WHO) fiind 26.

  • Conține DHA (Docosahexaenoic acid) care este vital pentru sănătatea creierului, a ochilor și al sistemului nervos
  • Reduce inflamațiile din corp, prin echilibrarea raportului omega-6 : omega-3
  • Susține sistemul imunitar, reducând simptomele alergice
  • Suport pentru buna funcționare a inimii și reglare tensiune arterială
  • Reduce simptomele asociate sindromului de oboseală cronică
  • Susține detoxifierea organismului, fiind esențial pentru un metabolism optim
  • Important pentru permeabilitatea membranelor celulare, asigurând absorbția de substanțe nutritive în interiorul celulei

Omega 9 susține funcția cardiovasculară și reglează tensiunea arterială, are rol natural anticoagulant, reduce riscul de blocare a trombocitelor din sânge (în cazul trombozei) sau proteinelor (în cazul Alzheimer)

Forma lichidă a uleiului crește capacitatea de absorbție de către organism la 98%.

Forma capsulată a uleiului pare mai ușor de administrat, dar rata de absorbție variază de la 30%-50%, în timp ce Nutribalance Omega 3 Oil are o rată de 98%.

Doza zilnică recomandată este 0.15 ml/kg corp, dimineața, în formă naturală sau asociat cu suc, smoothie.

Studiile de cercetare susțin că vitamina D3, împreună cu acizii grași Omega-3 joacă un rol important în sinteza, eliberarea și funcționarea serotoninei în creier, fiind asigurată astfel starea de bine.

Asocierea vitaminei D3 cu acizii grași esențiali Omega-3 contribuie la: susținerea sistemului imunitar, dezvoltarea masei musculare, sănătatea oaselor prin absorbția de calciu și fosfor.

Vitamina E previne oxidarea acizilor grași și are rol de conservant natural, păstrând proprietățile produsului după deschidere.

Nutribalance Omega 3 Oil are certificare anti-doping recunoscută la nivel Mondial, fiind testat pentru substanțe interzise.


Certificari

GMP (Good Manufacturing Practices)

Atestă buna practică în producție și o abordare bazată pe o calitate ridicată a procesului de fabricație.

MSC (Marine Stewrdship Council)

Este unul dintre puținele produse certificate de MSC. Uleiul de pește este recoltat în cel mai ecologic mod de pescuit.

Certificare TOTOX

Nutribalance Omega 3 Oil are un nivel de TOTOX scăzut, fapt ce atestă lipsa metalelor grele în componența produsului. Poate fi recomandat în sarcină. Se poate administra atât adulților, cât și copiilor.

Anti-doping

Nutribalance Omega 3 Oil este testat pentru substanțe interzise, având standarde stabilite de WADA (World Anti-Doping Agency).


Testimoniale