Alina-E-66-squared

Alina Epure

Fondatoare Nutribalance, Doctor în Medicină

Sunt un om care a avut șansa să îmbine pasiunea, sufletul, dragul de oameni, dorința de a ajuta și știința în activitatea profesională de zi cu zi.
Într-o lume în care aparenta lipsa de timp ne aduce într-o îndepărtare de noi, de starea noastră de bine, de starea noastră de sănătate, eu îmi doresc să pun bazele educației stilului de viață, să aduc medicina de precizie, nutriția personalizată în valorile personale pentru fiecare dintre noi, în lista priorităților zilnice.

Consider că sănătatea este rezultatul comportamentelor de zi cu zi, este cea mai mare bogăție pe care o poate avea fiecare dintre noi, dar, în același timp, este o alegere, pe care o privim ca pe o investiție sau o cheltuiala. Putem fi prezenți în cei 4 piloni de bază ai stilului de viață ( alimentație, somn, mișcare, conexiunile sociale pozitive), astfel încât să fim în cea mai bună formă a noastră.

Sunt Doctor în Medicină, m-am specializat în biochimia nutriției, terapeut nutriționist, Health Coach Practitioner, membru ESPEN, membru The Nutrition Society, absolventă a programelor educaționale susținute de Universitatea Amen, Harvard Medicine School, Colin Campbell și colaborator la clinicile medicale de prestigiu Palazzo Fiuggi, Viva Mayr, Life Co.

FacebookInstagramLinkedInCV

Despre Nutribalance

Este un concept prin care îmi propun să ajut oamenii să ducă o viață echilibrată, pentru a fi în cea mai bună formă a lor, pentru a investi în longevitate prin sinergia dintre nutriție, nutrigenetică și epigenetică.

Nutribalance este un proiect care susține educația în nutriție și pune bazele fundației longevității si vitalității, prin impactul alimentației asupra stării de sănătate mintală, fizică și emoțională.

Nutribalance este un concept de medicină personalizată și are, în spatele său, o experiență de peste 15 ani în domeniul biochimiei și al longevității. El folosește ultimele tehnologii și noutăți din lumea medicală științifică și reprezinta startul pentru armonia MINTE – TRUP – SUFLET.