Despre Nutribalance

Nutribalance este un concept de nutriție medicală personalizată, care își propune să îi ajute pe oameni, la orice etapă de vârstă, să ducă o viață echilibrată (balance), pentru a fi în cea mai bună formă a lor.

Cu o atenție specială acordată alimentației creierului, care coordonează si condiționează echilibrul, armonia organismului, conceptul Nutribalance aduce în  prim-plan rolul alimentației în sănătatea mentală, fizică și emoțională, cu impact direct în longevitate.

Pentru cei interesați să descopere care este alimentația potrivită metabolismului individual, Nutribalance oferă o abordare integrată și dezvoltă un concept inovator – biochimia nutriției – prin identificarea soluțiilor accesibile, personalizate și raportate la stilul de viață al fiecăruia, bazate pe ultimele tehnologii și noutăți din lumea medicală.

Simplitatea transpunerii studiilor științifice din domeniul medical și în special al nutriției în nevoile de zi cu zi ale oamenilor reprezintă calea prin care fiecare își poate redescoperi armonia Minte-Trup-Suflet, aceasta fiind și cea mai importantă etapă în reconectarea cu sine, în șansa individuală către o viață durabilă, de calitate, sănătoasă, trăită în bucurie.

Alina Epure

Fondatoare Nutribalance, Doctor în Medicină

Doctor în Medicină, Terapeut nutriționist, Health Coach Practitioner, membru ESPEN (European Society for Clinical Nutrition and Metabolism), membru the Nutrition Society, absolventă a Universității Amen, sub îndrumarea directă a Dr. Daniel Amen, colaborator în centre medicale internaționale de prestigiu, precum Palazzo Fiuggi, sub îndrumarea directă a Prof. Dr. David Della Morte.

Educația în nutriție dezvoltată de Alina Epure pune bazele fundației longevității, în primul rând prin impactul alimentației asupra stării de sănătate mentala, fizică și emoțională. Medicina personalizată practicată de Alina Epure, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul biochimiei și al medicinei longevității, folosind ultimele tehnologii și noutăți din lumea medicală științifică, reprezintă startul pentru armonia Minte-Trup-Suflet.

Îmbinarea armonioasă a științei, pasiunii, dragului de profesia sa, bucuria generată de rezultatele obținute prin implicarea sa în redefinirea stilului de viață al oamenilor reprezintă calea prin care Alina Epure realizează sinergia între nutriție, nutrigenetică, epigenetică, într-o simplitate a gândirii, trăirii, simțirii.

FacebookInstagramLinkedIn