Workshop

Nutribalance este un concept de nutriție medicală, care își propune să îi ajute pe oameni să ducă o viață echilibrată (balance), fiind în cea mai bună formă a lor. Nutriția medicală nu devine o măsură a cantității hranei și a kilogramelor în plus, ci este raportată la nevoile individuale ale omului modern, determinand starea de sănătate. Nutribalance își propune conturarea unei educații asupra valențelor alimentelor în sănătatea fizică, emoțională și intelectuală.

„Alimentația… pas cu pas către sănătate” este un curs online, dedicat persoanelor ce își doresc un stil de viață sănătos, echilibrat și investesc în calitatea vieții, aducând armonie în minte, trup și suflet prin savoarea bucatelor din farfurie, dar și companiilor care doresc să ofere echipelor lor o experiență valoroasă și educativă.

Cursul este format din 10 workshop-uri ce acoperă teme variate, pornind cu bazele alimentației până la teme complexe privind nutriția medicală raportată la fiecare etapă de vârstă, dar mai ales sinergia între nutriție – epigenetică – nutrigenetică.

Durata cursului este de 10 săptămâni (1 workshop pe săptămână), iar perioadele de desfășurare vor fi anunțate periodic pe site-ul Nutribalance și rețelele noastre sociale.

Prețul întregului curs este de 2.000 lei / persoană (pachetul pentru toate cele 10 sesiuni).

Pe parcursul celor 10 săptămâni de curs vom aborda teme de interes și vom învăța împreună că sănătatea se învață și se educă pas cu pas.

Structură curs:

  1. Sanatatea se învață. Alimentația… pas cu pas către sănătate
  2. Mâncăm sau ne hrănim? Nevoi induse sau dorințe?
  3. Nutriția medicală. Programe de nutritie personalizate vs. soluții rapide, ușor de implementat
  4. Corpul cere performanță
  5. Ai obosit să fii obosit?
  6. Get in shape in 60 days! Psihologia slăbitului și a detoxifierii
  7. Mama și copilul. Un copil sănătos este un copil fericit
  8. Simplu… gustos… sănătos
  9. Dependențe alimentare – pofte – nevoi
  10. Food mood connection

Contact: Alina Epure – 0040 728 227 629 / alinaepure@nutribalance.ro